Zadnji napotki pred štartom

datum: 26.12.2014

kategorija: Novice

Dragi udeleženci Goricatlona, jutri se nam obeta lep dan - čeprav so vremenoslovci napovedali poslabšanje za popoldan verjamemo, da bomo vsi skupaj uživali in pritekli čim več kilometrov za naš dobrodelni namen.
Se vidimo jutri!

Dvig štartnih številk

Štartne številke s čipi bo mogoče dvigniti od 7:30 naprej na stojnici ob startu Goricatlona na Kidričevi cesti v Novi Gorici (tik ob občinski stavbi). V izogib gneči prosimo tekmovalce, da se na stojnici javijo pravočasno. Vsak naslednji tekač počaka predhodnika na cilju ob približno polni uri in prevzame trak s štartno številko in čipom. Če ne pride do primopredaje štartne številke (recimo, da naslednji tekač zamuja) lahko prvi tekač odteče še nekaj krogov ali pa deponira štartno številko na stojnici organizatorja, kjer jo bo prevzel naslednji tekač. Pozor – štartne številke je treba nositi spredaj ali na levem boku.

Varnost in zdravstvena oskrba

Vse udeležence prosimo, da so skrajno previdni pri teku, tako pri prečkanju ulic kot pri ostrih zavojih. Na vseh kritičnih mestih bodo postavljeni redarji, ki bodo zadrževali mimoidoče in pešce dokler tekači ne bodo odšli mimo. Na progi bodo tudi pohodniki in invalidi, ki se bodo držali desne strani, težave lahko nastopijo pri zožitvah, kjer bo treba biti še posebej previden. Zagotovljeno imamo tudi prvo pomoč. Kljub vsem ukrepom opozarjamo udeležence, da tečejo oz. hodijo na lastno odgovornost.

Pijača, prigrizki in preoblačenje

Za vse udeležence bodo na voljo topel čaj, voda, banane in keksi. Vse na stojnici Goricatlona ob startu/cilju. V avli mestne občine (neposredno ob trasi proge) bo na voljo tudi prostor za preoblačenje ter sanitarni prostori.

Fotografije

Nekaj prostovoljcev zavoda Ažmurk bo spremljalo dogajanje skozi fotografski objektiv, posnet bo tudi kratek promocijski film. Fotografije bodo na voljo na spletni strani Goricatlona nekaj dni po zaključku prireditve. Kljub utrujenosti poskrbite, da boste na sliki nasmejani! ;-) Spremljanje rezultatov Rezultati bodo na voljo 15 minut po vsaki menjavi (9:15, 10:15, 11:15…) obešeni na oglasni deski v ciljnem prostoru, vsako uro bo napovedovalec prebral neuradne rezultate za vsako ekipo posebej. Prosimo tekmovalce, da po opravljenem teku preverijo rezultate na oglasni deski in morebitne napake takoj sporočijo organizatorjem.

Plačilo donacije

Donacija se plača na TRR SI56-04750-0001528092 pri NOVI KBM. Vse, ki boste donacijo poravnali v gotovini na kraju samem, prosimo, da pripravite ustrezen znesek, plačilo se izvrši po opravljenem teku glede na število pretečenih krogov.

Parkiranje

V soboto 27.12.2014 je parkiranje brezplačno na vseh parkirnih mestih v centru Nove Gorice – t.i. modrih conah. Svetujemo parkiranje za Mestno občino ali ob Kidričevi cesti. Vsi, ki boste prišli po 8h zjutraj, bodite pozorni na tekače in ne parkirajte tik ob pločnikih.

Podelitev pokalov in zaključna prireditev

Oblikovali smo posebne pokale za prve tri uvrščene ekipe glede na število pretečenih krogov in prve tri ekipe glede na zbrana sredstva (Največji donator). Pokale bomo podelili na zaključni prireditvi takoj po 20h, ko bodo znani končni rezultati.

Izvedba: Ar©tur